social

/FOTO VIDEO/ Imagini emoționante! Copiii internați în Spitalul „Emilian Coțaga” au avut parte de o întâlnire altfel cu Moș Crăciun

27 decembrie 2021, ora 12:49
Distribuie:

Copiii internați în Spitalul clinic Republican pentru copii „Emilian Coțaga” au avut parte de o întâlnire altfel cu Moș Crăciun. Din cauza restricțiilor pandemice, acesta nu a putut merge în interiorul instituție, însă acesta fapt nu l-a împiedicat să ajungă cu darurile pregătite la micuții internați.

Astfel, 124 de copii au primit în dar jocuri educative din parte lui Moș Crăciun care a ajuns la fereastra lor cu ajutorul unei săniuțe zburătoare.

„Am aflat că la Spitalul Emilian Coțaga nu a fost Moș Crăciun, iar cei 124 de copii au rămas fără cadouri. Astfel am hotărât să intervenim pentru a salva Crăciunul și am găsit un mod inedit de a-l aduce pe Moș Crăciun la fereastra fiecărui micuț”, a declarat fondatorul EduJoc, Igor Hîncu, care a organizat evenimentul.

Potrivit acestuia evenimentul are loc al doilea an consecutiv, iar sania a fost realizată încă de anul trecut. Acesta susține că, cei peste 20 de mii de lei din care au fost procurate darurile copiilor au fost adunați din vânzările jucăriilor.

„Bucuria de a lumina fețele micuților, de a le arata grijă şi afecțiune, de a le uşura greutatea perioadei de spitalizare a devenit pentru noi magia Crăciunului”, a mai adăugat acesta.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram