social

Ghețuș pe mai multe drumuri din țară! Au fost împrăștiate 178 de tone de material antiderapant

03 ianuarie 2022, ora 09:31
Distribuie:

Se circulă, în continuare, în condiții de iarnă, pe mai multe drumuri din țară. Astfel, în această dimineață drumarii au continuat lucrările de întreținere a mai multor trasee din regiunile de nord și centru. 

„Au fost necesare intervenții ale unităților teritoriale SA ,,Drumuri”: zonele Nord și Centru, în sectoarele Briceni, Glodeni, Anenii Noi, Chișinău, Ialoveni, Orhei, Strășeni și Ungheni s-au efectuat lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, iar în zona Sud s-au efectuat lucrări de patrulare”, se anunță într-un comunicat al Administrației de Stat a Drumurilor.

În procesul de lucru au fost antrenate 21 de utilaje speciale și 22 de muncitori rutieri. Totodată, au fost împrăștiate 178 de tone de material antiderapant. 

În context, conducătoriii auto sunt îndemnați să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulției Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă. În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram