Record absolut: 3.907 infectări cu coronavirus și încă 18 decese, înregistrate în ultimele 24 de ore

timp liber

/HOROSCOP/ Fecioarele riscă să neglijeze unele responsabilități de serviciu, iar Capricornii vor avea parte de o zi solicitantă

04 ianuarie 2022, ora 09:05
Distribuie:

De dragul unor scurte momente de satisfacție, Fecioarele ar putea neglija unele dintre responsabilitățile de la serviciu. Conștiința există pentru a o asculta și ar fi păcat să nu facă acest lucru. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 4 ianuarie 2022: Ar fi suficient un moment special, de liniște, pe care să ți-l oferi în prima parte a zilei, ca să-ți asiguri o rezervă de calm și bunăvoință de care vei avea mare nevoie în cea de-a doua parte. 

Horoscop Taur – 4 ianuarie 2022: Este o zi în care este necesar să pui la bătaie unele dintre cele mai frumoase calități ale tale, bine cunoscute și probate în timp. Este vorba despre calmul și răbdarea de a asculta și ce au alții de spus. 

Horoscop Gemeni – 4 ianuarie 2022: Ai nevoie de o infuzie de idei noi, dar acest lucru nu se poate petrece peste noapte. Poți începe căutarea de oriunde și pe parcurs vei descoperi și cele mai bune surse.

 Horoscop Rac – 4 ianuarie 2022: Emoțiile sunt înghețate la suprafață, dar dedesubt dau în clocot și ar fi păcat să te lași în voia lor. Este un moment în care dorința de liniște este o adevărată virtute. 

Horoscop Leu – 4 ianuarie 2022: Tonul ridicat, solicitările nepotrivite sau lipsa de pricepere a unora sau altora, te-ar putea tulbura îndeajuns cât să uiți de atitudinea ta generoasă față de cei din jur. 

Horoscop Balanță – 4 ianuarie 2022: Nevoia de a te elibera de anumite poveri, cele pe care nu mai poți sau nu mai vrei să le porți pe umerii tăi, este normală, dar trebuie să ai grijă și de momentul în care faci acest lucru.

 Horoscop Scorpion – 4 ianuarie 2022: E cam multă dezordine în gândurile tale și cel mai bine se vede acest lucru în felul în care te exprimi. Chiar dacă vei fi tentat să devii foarte autoritar cu cei din familie, ar fi bine să te mai gândești. 

Horoscop Săgetător – 4 ianuarie 2022: E prea multă agitație în jur și vei prelua și tu această stare, fără să stai prea mult pe gânduri. Numai că ai nevoie de liniște, de momente în care poți gândi așezat, ca să poți ține cont de bunul simț.

 Horoscop Capricorn – 4 ianuarie 2022: Este o nouă zi de suprasolicitare a nervilor, pentru tine, nu pentru că situațiile pe care le întâlnești sunt dificile, ci pentru că te lași influențat, prea mult, de emoții, deși nu lași să se vadă acest lucru. 

Horoscop Vărsător – 4 ianuarie 2022: Chiar dacă astăzi te vei simți mai bine, mai liber, tot va fi necesar să îți ții sub control anumite porniri, de exemplu dorința de a intra în posesia unor bunuri care nu ți se cuvin. 

Horoscop Pești – 4 ianuarie 2022: Intuiția este mai puternică astăzi, dar la fel de puternică trebuie să fie și conexiunea ta cu această parte a ființei tale, ca să beneficiezi de pe urma sfaturilor ei.

Sursa: Libertatea.ro

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram