timp liber

/HOROSCOP/ Gemenii vor avea parte de o zi specială, iar Berbecii sunt îndemnați să nu se grăbească cu concluziile

26 decembrie 2021, ora 09:10
Distribuie:

Pentru Gemeni este o zi specială, care îi invită la măsură și bun-simț în tot ce fac, ca să poți păstra tot ce ai obținut cu mare efort în ultima vreme. Este important să înțelegeagă corect situațiile pe care le trăiesc. Află care sunt prezicerile astrale pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 26 decembrie 2021: Este posibil să te grăbești cu concluziile despre multe dintre situațiile trăite în ultima perioadă și să greșești fără să-ți dai seama. De fapt, te consumi inutil și vei ajunge să te întrebi de ce ești atât de obosit. 

Horoscop Taur – 26 decembrie 2021: Trăiești una dintre cele mai importante perioade din întreaga ta existență, așa că se impune să fii mai atent și mai înțelept în tot ce faci, de la cele mai simple la cele mai complexe lucruri. 

 Horoscop Rac – 26 decembrie 2021: Poate că sunt mai multe cele care nu-ți sunt pe plac și nici nu ești dispus să le accepți prea curând. Dar ar fi bine să te întrebi dacă nu cumva această atitudine te-a dus la un fel de blocaj. 

Horoscop Leu – 26 decembrie 2021: Dacă te aștepți să apară cineva providențial și să repare ceea ce s-a stricat în propria existență, vei aștepta mult și bine. Mai bine te ocupi tu cu răbdare, pas cu pas, de fiecare problemă în parte. 

Horoscop Fecioară – 26 decembrie 2021: Până spre seară, este posibil să te zbați prea mult cu propriile gânduri negre, griji și temeri. Acestea se vor risipi de la sine, dar ar fi păcat să pierzi timpul cu ele până atunci.

 Horoscop Balanță – 26 decembrie 2021: Ești cheia propriilor probleme din acest moment și ar fi bine să ții cont de acest lucru, mai ales atunci când cauți o explicație pentru cele mai dificile situații cu care te confrunți. 

Horoscop Scorpion – 26 decembrie 2021: Ai nevoie de o doză mare de sinceritate față de propria persoană, ca să te poți elibera, dacă dorești acest lucru, din capcana propriilor convingeri false. Și pentru asta e nevoie de curaj. 

Horoscop Săgetător – 26 decembrie 2021: Ești foarte dinamic, mai ales acum, când ai înțeles că acel con de umbră în care ai fost nevoit să stai mai mult timp a dispărut de la sine. Dar tot trebuie să fii atent la tot ce faci, ca să nu te consumi inutil. 

Horoscop Capricorn – 26 decembrie 2021: Ești într-o cu totul altă dispoziție decât acum câteva zile, fără să știi prea bine de ce. Deocamdată, nici nu e cazul să investighezi prea mult, ci ar fi bine să te pregătești pentru schimbarea priorităților.

 Horoscop Vărsător – 26 decembrie 2021: Ai nevoie de repere morale clare și dintre cele mai înalte posibil, ca să poți judeca propriile alegeri existențiale, ca să le poți descoperi rostul, să le descoperi logica sau lipsa de logică, eventual.

 Horoscop Pești – 26 decembrie 2021: Există încă un element întunecat care grevează viața de familie și care nu-ți permite nici să te bucuri de lucrurile bune, nici să vezi pericolele la mărimea lor reală.

Sursa: Libertatea.ro

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram