timp liber

/HOROSCOP/ Pentru Leii este o zi potrivită pentru a trece la fapte, iar orice surpriză va fi apreciată la superlativ

25 decembrie 2021, ora 09:00
Distribuie:

Pentru Leii este o zi foarte potrivită pentru a trece la fapte, a pune în practică cele mai frumoase intenții pe care le-au strâns în ultima perioadă. Orice surpriză frumoasă va fi apreciată la superlativ. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 25 decembrie 2021: Ai parte de o zi cu adevărat de sărbătoare, chiar dacă strălucirea ei nu va fi nici orbitoare, nici memorabilă. Este important să vrei să te bucuri de ceea ce e frumos în viața ta, în acest moment. 

Horoscop Taur – 25 decembrie 2021: Există o armonie frumoasă între intențiile și dorințele tale și energia acestei zile care te invită la cumințenie și măsură în toate. Ai ocazia de a te reface după zilele tulburi care au lăsat urme.

 Horoscop Gemeni – 25 decembrie 2021: Este o zi bună pentru a concretiza cele mai bune intenții pe care le-ai strâns în ultimele zile. Chiar dacă n-o să-ți iasă totul așa cum ai vrut, te vei bucura ca și cum ți-ar fi ieșit.

 Horoscop Rac – 25 decembrie 2021: Ai șansa de a trăi o zi frumoasă, ca și emoțiile cu care te-ai pregătit pentru această ocazie. Micile contradicții cu cei din anturajul apropiat nu vor reuși să te înnegureze.

 Horoscop Fecioară – 25 decembrie 2021: Vei avea de ales între a te agăța de nemulțumirile de care îți tot amintesc unii dintre apropiați sau a te bucura de ceea ce e frumos în existența ta, în acest moment.

 Horoscop Balanță – 25 decembrie 2021: Ai șansa de a trăi o zi frumoasă, animată de cele mai frumoase sentimente de care ești în stare. Este de ajuns să fii sincer și vei reuși să îți colorezi ziua aceasta în cele mai luminoase tonuri. 

Horoscop Scorpion – 25 decembrie 2021: Ar fi bine să alegi o poziție secundă în orice context, astăzi, ca să poți observa liber tot ce se petrece sub ochii tăi, să poți vedea cine e sincer și cine nu. 

Horoscop Săgetător – 25 decembrie 2021: Vei fi solicitat, direct sau indirect, să fii în centrul atenției unui grup mai mare sau mai mic. Vei fi responsabil cu buna dispoziție, o postură cum nu se poate mai potrivită pentru tine. 

Horoscop Capricorn – 25 decembrie 2021: Ai ocazia să fii sursa de inspirație pozitivă la nivelul unui întreg grup care îți va asculta cu atenție cuvintele. Te vei ridica la înălțimea momentului, mai ales datorită laturii generoase a firii tale. 

Horoscop Vărsător – 25 decembrie 2021: În ciuda unor constrângeri pe care le suporți cu mare greutate, vei reuși să trăiești bucuria acestei zile. Este de ajuns să vrei să uiți de orice problemă, despre care știi deja că nu poate fi rezolvată acum. 

Horoscop Pești – 25 decembrie 2021: Acorzi importanța cuvenită celor din anturajul apropiat și asta te bucură mai mult decât de obicei, pentru că ți-era dor de acest sentiment de apartenență la un grup anume.

Sursa: Libertatea.ro

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram