timp liber

/HOROSCOP/ Pentru Săgetători se prevede a fi o zi bună, iar Capricornii sunt îndemnați să dea dovadă de amabilitate

05 ianuarie 2022, ora 09:30
Distribuie:

Pentru Săgetători se prevede a fi o zi bună. Vor exista motive reale de bucurie în familie, pentru că cineva drag tinde să evolueze. Se anunță progrese și în planurile legate de locuință. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi

Horoscop Berbec – 5 ianuarie 2022: Ești foarte preocupat de profesie, dar și de posibilitatea de a te integra în grupuri cu statut special, care să te pună la adăpost, pe viitor. Este important să te bazezi, în primul rând, pe tine.

Horoscop Taur – 5 ianuarie 2022: De la tine trebuie să pornească și inițiativele care trebuie să protejeze sentimentele frumoase ale celor cu care ai lucrat la planuri curajoase. Le poți transfera din încrederea ta, atâta cât este.

Horoscop Gemeni – 5 ianuarie 2022: Ar fi bine să gândești cu claritate totul, înainte de a vorbi, ca să nu te trezești că spui ce nu trebuie, cui nu trebuie. Dorința de a te pune la adăpost față de anumite lipsuri nu justifică orice.

Horoscop Rac – 5 ianuarie 2022: Poate ar fi mai bine să pregătești, cât de puțin, în propria minte, o abordare constructivă a problemelor pe care vrei să le discuți cu partenerul de cuplu sau o altă persoană importantă din viața ta.

Horoscop Leu – 5 ianuarie 2022: Chiar dacă nu e liniște deloc în jurul tău, vei reuși să-ți compui singur o dispoziție calmă și concentrată pe ceea ce ai de făcut. Este suficient să ignori sursele de stres inutil.

Horoscop Fecioară – 5 ianuarie 2022: Se deschide calea pentru a ajunge la o înțelegere în cuplu, dar este un proces de lungă durată, pe care ar fi bine să-l urmărești cu atenție și să fii conștiincios cu tot ce știi că este necesar să faci.

Horoscop Balanță – 5 ianuarie 2022: Este o zi în care contează orice moment de liniște, de renunțare la motivele de conflict, cu scopul de a reface sau de a construi o atmosferă armonioasă în jurul tău.

Horoscop Scorpion – 5 ianuarie 2022: Este important să fii conștient de propriile porniri, ca să le poți opri la timp, de exemplu în momentele speciale pe care le petreci cu cei dragi să nu strici atmosfera cu vreo vorbă prost aleasă.

Horoscop Capricorn – 5 ianuarie 2022: Ești invitat să dai dovadă de amabilitate chiar și în momentele în care nu ai deloc chef de așa ceva. Este un efort care îți va aduce un câștig interior important, vei deveni mai binevoitor.

Horoscop Vărsător – 5 ianuarie 2022: În toate încurcăturile cu care îți bați capul de ceva vreme există un element comun pe care ar fi bine să-l descoperi, ca să le poți descâlci pe toate. Are legătură cu tine și cu felul în care pui problema.

Horoscop Pești – 5 ianuarie 2022: Ești sursa unor soluții la care cei din jur nici nu s-ar fi gândit, dacă nu deschideai gura să le spui ce îți trece prin cap, în acel moment, poate chiar fără să-ți dai seama că-i ajuți.

Sursa: Libertatea.ro

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram