politic

„În 2022 intrăm cu lecțiile învățate”. Mesajul de Revelion al spicherului Igor Grosu

31 decembrie 2021, ora 15:55
Distribuie:

Președintele Parlamentului, Igor Grosu a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Anului Nou. Într-o postare pe Facebook, la care a atașat și un filmuleț video, spicherul a făcut o evaluare a anului și a venit cu urări pentru cel care bate la ușă. 

„Ne aflăm la finalul unui an cu multe lecții. Un an marcat de greutăți, un an care ne-a pus la îndoială optimismul, speranța zilei de mâine, însă noi am reușit să dăm dovadă de solidaritate. Am demonstrat că suntem mai puternici, că prețuim libertatea și că știm să luptăm pentru ea”, a menționat Grosu.

„În 2021 am reușit să facem un pas mare către scopul nostru comun – să construim o țară liberă, prosperă. Am reușit acest lucru datorită încrederii dumneavoastră, pentru că am fost uniți și am muncit împreună. Am început curățarea țării de corupți, să facem ordine în justiție, am scos țara din izolare internațională.

Din păcate, nu putem spune că tot greul a trecut. Însă vă spun că vom face tot ce ne stă în puteri ca anul care vine să fie mai ușor pentru oamenii Moldovei. Avem mult de muncit, dar suntem aproape de izbândă și vă îndemn să credeți în capacitatea noastră de a construi o societate prosperă”, a mai scris spicherul.

„Dragi prieteni, Moldova va ieși cu capul sus din aceste greutăți, eu am încredere în forțele noastre. În 2022 intrăm cu lecțiile învățate, intrăm mai puternici și plini de speranțe. Haideți să pășim curajoși, implicați, solidari și să lucrăm umăr la umăr, zi de zi, pentru ca țara noastră să fie un loc unde să vrei să trăiești, să vrei să revii, să fie „acasă” pentru toți cetățenii noștri. La mulți ani!”, a adăugat președintele Legislativului.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram