social

Încearcă marea cu degetul? Cum se aventurează unii șoferi să iasă la drum cu pneuri de vară în plină iarnă

28 decembrie 2021, ora 12:22
Distribuie:

Chiar și după o noapte albă la propriu și la figurat, în condițiile în care multe drumuri naționale s-au transformat în patinoare, iar codul galben de vreme rea se menține, unii șoferi se aventurează să circule  având automobilul echipat cu pneuri de vară.

Este vorba despre șoferul unui automobil de marca BMW, care a fost somat să oprească de către ofițerii Inspectoratul Național de Securitate Publică.

Între timp, pe traseele naționale se circulă cu dificultate. Cu toate acestea, la ora actuală, nu sunt drumuri blocate. Accesul a fost eliberat, inclusiv, pentru autocamioane.

Șoferii care se confruntă cu  dificultăți în trafic, sunt îndemnați să solicite intervenția drumarilor  la următoarele numere de telefon: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Între timp, Serviciul Hidrometeorologic de Stat  a emis o nouă avertizare cod galben de ghețuș și polei. Avertizarea este valabilă pentru azi și mâine. În această perioadă temperatura aerului va scădea cu 5 grade Celsius.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram