social

Incendiu în toiul nopții în Capitală. Doi bărbați au fost la un pas de moarte

09 ianuarie 2022, ora 09:23
Distribuie:

Doi bărați din Capitală au fost la un pas de moarte în această noapte. Ei au fost salvați dintr-un incendiu, care s-a produs după miezul nopții.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:34. La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri. Flăcările au cuprins o cameră de la etajul 2 cu suprafața de 12 metri pătrați.

În interior se aflau doi Bărbați, care au fost evacuați și transportați la spital. Unul dintre ei s-a ales cu combustii pe 15% din suprafața corpului,  iar al doilea s-a intoxicat. Flăcările au fost stinse într-o oră.  Cauza și circumstanțele  producerii incendiului urmează să fie stabilite.

Aseară, pompierii au mai intervenit pentru lichidarea unui incendiu  izbucnit într-un apartament din strada Burebista, tot în Capitală. Flăcările cuprinsese balconul unui apartament de la etajul 9. La fața locului pentru intervenție au fost trimise trei echipe de salvatori și pompieri. În urma incendiului nu au fost raportate victime.

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 35 situații de risc.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram