social

Începând cu 27 decembrie, testul PCR la preț de 300 de lei va putea fi realizat și în cadrul Spitalul Dermatologie și Maladii Comunicabile

24 decembrie 2021, ora 17:48
Distribuie:

De pe 27 decembrie, testul PCR împotriva COVID-19 va putea fi realizat la prețul de 300 de lei și în cadrul IMSP Spitalul Dermatologie și Maladii Comunicabile. Despre extinderea serviciului privind testarea PCR, împotriva COVID-19 în laboratoarele publice a anunțat Ministerul Sănătății.

Prelevarea materialului biologic pentru testul PCR se va realiza de luni până vineri, în intervalul orelor 8:00-12:00, în urma unei programări prealabile și cu prezentarea buletinului de identitate, pașaportului.

Pentru efectuarea programărilor, cetățenii sunt îndemnați să apele în intervalul orelor 08:00-15:00 la numărul de contact: 078613590.

Rezultatele testelor vor fi disponibile în ziua prelevării, ora 17:00. Acestea vor putea fi accesate în format electronic, pe platforma: https://certificate-covid.gov.md. Rezultatele pe suport de hârtie vor fi disponibile a doua zi după prelevare, începând cu ora 9:00, biroul 15, etajul 2, blocul B din cadrul IMSP Spitalul Dermatologie și Maladii Comunicabile.

În prezent, testele de diagnostic PCR  pentru COVID-19, cu tariful de 300 de lei, sunt realizate în cadrul laboratoarelor Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP) din Chișinău, Bălți, Soroca, Cahul și Comrat, precum și în laboratorul Centrului Republican de Diagnostic Medical din capitală.  Rezultatele testelor sunt eliberate în limba română și engleză.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram