externe

Italia a înregistrat al treilea record în ceea ce privește numărul cazurilor de COVID-19

26 decembrie 2021, ora 13:29
Distribuie:

Italia a raportat sâmbătă al treilea record consecutiv de contaminări cu noul tip de coronavirus, înregistrând în ultimele 24 de ore 54.762 de cazuri, comparativ cu 50.599 câte au fost înregistrate cu o zi înainte, informează Agerpres.

Potrivit specialiștilor,  numărul de decese cauzate de COVID-19 a crescut la 144, comparativ cu 141 câte s-au înregistrat vineri, 24 decembrie.

De la începutul pandemiei, Italia  peste 136 de mii de oameni și-au pierdut viața din cauza complicațiilor cauzate de boală. Astfel, în februarie anul trecut, s-a situat pe locul doi în Europa, după Regatul Unit, şi pe locul nouă în lume, în ceea ce priveşte numărul de decese cauzate de noul tip de coronavirus.

În total, Italia a raportat de la începutul pandemiei 5,57 de milioane de contaminări.

În prezent numărul de pacineți internați în urma testului pozitiv, fără cei de la terapie intensivă - se ridică la 8.892.

Joi, 23 decembrie, Guvernul italian a decis ca purtarea măştii medicale să devină din nou obligatorie în exteriorul încăperilor în toată Italia.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram