social

Jurnalista Victoria Coroban este noua directoare a postului public Radio Moldova

29 decembrie 2021, ora 18:08
Distribuie:

Jurnalista Victoria Coroban a fost numită în funcția de directoare a postului public Radio Moldova, anunță trm.md. Jurnalista susține că unul din principalele obiective pe care și le propune spre realizare este schimbarea grilei de emisie.

„Ne dorim ca postul public de radio să devină un post relevant pentru toate categoriile de vârstă şi categoriile sociale din Republica Moldova, să aibă un produs informativ şi educativ care răspunde nevoilor de astăzi ale ascultătorului nostru. La prima întâlnire cu şefii de redacţie am discutat despre dorinţele de schimbare, mulţi îşi doresc schimbarea, îşi doresc o faţă nouă, mai proaspătă, mai dinamică a postului de radio, mai multă eficienţă în felul cum transmitem informaţia. Vom veni cu o concepţie nouă de grilă, care să răspundă nevoilor secolului XXI, o grilă mai dinamică”, a declarat Victoria Coroban.

Anterior, Victoria Coroban a fost realizatoarea mai multor emisiuni la Radio Chişinău, printre care „Cu mintea deschisă”, „Pauza de cafea” şi podcastul „Asta-i situaţia”.  Ea a activat în calitate de trainer la Academia Nicolae Dumitrescu, jurnalistă la OWH Studio. A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea din Bucureşti.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram