social

Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat pentru care este necesar rezultatul negativ al unui test PCR la intrarea în Rep. Moldova

31 decembrie 2021, ora 17:12
Distribuie:

Ministerul Sănătății a actualizat, vineri, 31 decembrie, lista statelor cu risc epidemiologic ridicat de transmitere a COVID-19 pentru care se solicită prezentarea rezultatului negativ al unui test RT-PCR la traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova.

În listă sunt 45 de state, între care Danemarca, Elveția, Franța, Estonia, Finlanda, Grecia și SUA. 

 

Lista este elaborată în conformitate cu p.10, Anexa I din Hotărârea nr.62 din 22.09.2021 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

Aceasta se actualizează o dată Ia 7 zile în ziua de vineri și intră în vigoare din ziua de luni a săptămânii viitoare. lndicatorul aplicat este incidența cumulativă pentru ultimele 7 zile a cazurilor de infecție cu SARS-CoV-2 la 350 la 100.000 populație.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram