social

Mai multe gherete cu produse alimentare, haine și alte bunuri materiale au fost făcute scrum, azi noapte, la Briceni

28 decembrie 2021, ora 11:13
Distribuie:

Mai multe gherete cu produse alimentare, haine și alte bunuri materiale au fost făcute scrum, azi noapte, la Briceni. Incendiul a izbucnit pe teritoriul pieței din localitate, iar pompierii au avut nevoie de ore bune pentru a stinge flăcările.

Apelul la serviciul 112 a fost recepționat aproape de ora 01.00. Potrivit informațiilor înregistrate, arderea a izbucnit lângă piața orășenească. Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că focul a cuprins o hală comercială pe teritoriul pieței  cu pericolul de răspândire spre alte spații comerciale.

Pentru stingerea incendiului au intervenit 4 echipe de pompieri, care au localizat arderea aproape de ora 02:00. Incendiul a fost lichidat complet la ora 05:47. Conform IGSU, nici o persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus încăperea cu 12 gherete cu produse alimentare, haine și alte bunuri materiale depozitate în interior pentru comercializare.

Focul nu s-a răspândit spre alte spații comerciale din preajma, fiind salvate alte trei gherete cu marfă. Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram