timp liber

Maria Iliuț a lansat un colind de suflet împreună cu nepoțelele Măriuca și Magdalena. Primiți colinda „În seara de Crăciun”

25 decembrie 2021, ora 17:29
Distribuie:

Distinsa interpretă de muzică populară Maria Iliuț și-a bucurat din nou admiratorii. De această dată, a lansat un colind de suflet împreună cu nepoțelele Măriuca și Magdalena Iliuț. 

Videoclipul colindului „În seara de Crăciun” a fost filmat într-o atmosferă de poveste. Zăpada, clopoțeii, săniuța, dar și alte elemente te duc în lumea trecutului și mai exact, în lumea amintirilor din copilărie.

Artista Poporului, Maria Iliuț, nici în acest videoclip nu a renunțat la costumul popular, ba mai mult, alături de nepoțelele sale aceasta a reprodus o zi din viața unei bunici care respectă tradițiile neamului și le sădește cu dragoste în inimile celor mici.

Contactată de tv8.md, Privighetoarea din Bucovina, precum mai este numită, Maria Iliuț ne-am mărturisit că acest colind a fost înregistrat și filmat mai demult, însă abia acum a fost lansat. Clipul a fost regizat de către fiul artistei, Marin Iliuț, iar secvențele au fost filmate atât în Republica Moldova cât și în Bucovina.

Versurile melodiei sunt culese din folclor, iar muzica îi aparține lui Ion Proca.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram