Nicolae Botgros, infectat pentru a doua oară cu coronavirus. Cum se simte maestrul

05 ianuarie 2022, ora 11:20
Distribuie:

Maestrul Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii din Chişinău, s-a îmbolnăvit din nou de COVID-19. El se află acum în carantină la domiciliu şi se simte bine.

Nicolae Botgros regretă că a ratat evenimentele din seara de Revelion şi nu îi place deloc să stea în casă.  „Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă uşoară, seamănă mult cu o răceală! Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!", a mărturisit Nicolae Botgros într-o emisiune de la Prima TV, scrie Adevarul.ro

„A dat iar năpasta peste mine, am iar Covid şi nu sunt aşa în formă cum trebuie! Am avut nişte probleme şi cred că am luat din acelaşi spital unde am fost internat prima dată cu Covid. Văd că acum e mai uşor, nu am trecut prin febră şi prin problemele cu saturaţia, dar încă stau acasă în carantină", a mai povestit maestrul Botgros. 

După prima infectare cu virusul, artistul a ajuns la terapie intensivă, fiind conectat la aparte. Atunci, Nicolae Botgros a fost spitalizat trei săptămâni şi şi-a revenit greu după ce a ieşit negativ. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram