internet&media

Noi membri în Consiliul de Administrare al AO Media Alternativa (TV8)

10 ianuarie 2022, ora 09:26
Distribuie:

Doi membri noi în Consiliul de Administrare al AO Media Alternativa, fondatoarea postului de televiziune TV8. Board-ului asociației i s-au alăturat cunoscutul business expert și antreprenor Vasile Tofan și cunoscutul consultant în management non-profit, Nicolae Loghin.

Vasile Tofan este partener superior al Fondului de investiţii „Horizon Capital”, președinte al Consiliului director non-executiv al vinăriei „Purcari Chateau”, cu o experiență de peste 15 ani în consultanță și management în FMCG, sectorul sănătății și tehnologiilor. De asemenea, Vasile Tofan este deținătorul diplomei de master pentru Business și administrare la Harvard Business School.

Nicolae Loghin este expert la Centrul de Training și Consultanță Organizațională (CICO) și consultant de proiect la Gateway&Partners.

AO Media Alternativa se simte onorată de prezența noilor membri în Consiliul de Administrare, despre care precizează că  vor avea un aport considerabil în fortificarea și dezvoltarea instituției.

„Diversitatea de expertiză deținută de membrii din actuala componență a Consiliului de Administrare al asociației ne va permite reconstrucția și fortificarea instituției, dezvoltarea postului de televiziune TV8 ca și model de business în presă, respectând cu sfințenie valorile asumate de tv8”, anunță AO Media Alternativa. 

Precizăm că din componența Consiliului de Administrare al AO Media Alternativa, în prezent fac parte Igor Boțan, director executiv ADEPT, Mariana Rață, senior editor TV8, Ion Guzun, consultant juridic, Vasile Tofan, business expert, și Nicolae Loghin, consultant în management non-profit.

Președinte al Consiliului de Administrare este Igor Boțan.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram