social

Noi numiri în funcție aprobate de Guvern. Ce instituții s-au ales cu angajați noi

12 ianuarie 2022, ora 15:20
Distribuie:

În cadrul ședinței de astăzi, 12 ianuarie, Guvernul a aprobat numirea în funcție a mai multor angajați.

Viorel Cernăuțeanu a fost numit în funcția de secretar de Stat al Ministerului Aafacerilor Interne din data de 13 ianuarie, 2022.

Acesta este membrul al sistemului Afacerilor Interne din anul 1997 odată cu începerea studiilor de profil în orașul Buzău din România. A activat în calitate de lector universitar în cadrul Academiei „Ștefan cel Mare” al MAI, unde ulterior a deținut mai multe funcții, inclusiv superioare.

Și Daniela Misail-Nichitin a fost numită în funcția de secretar de sta la Ministerul Afacerilor Interne. Aceasta a activat în calitate de șef al Cabinetului Ministrului Afacerilor Interne. Este coordonatoarea mai multor proiecte și programe printre care și Programul Femei din cadrul Centrului Internațional ”La Strada” Moldova.

Afanasie Tarlev a fost numit în funcția de director general adjunct la Agenția pentru Siguranța Alimentelor din data de 13 ianuarie, 2021. 

Afanasi Tarlev are studii în licență și master în științe agricole, licență în drept. Este doctorand în cadrul Universitatea Agrară de Stat din Moldova, iar experiența profesională și managerială a acumulat-o în cadrul ANSA din anul 2014.

Din 2018, este șef al Direcției Audit Intern din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor.

Tot în cadrul aceleași ședințe a Executivului, Tatiana Sava a fost numită în funcția de director general adjunct al Agenției Proprietăți Publice. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram