externe

O femeie şi-a răpit copiii de la fostul soţ pentru a nu fi vaccinaţi împotriva COVID-19

Foto: Mediafax
06 ianuarie 2022, ora 19:50
Distribuie:

O femeie din Spania a recurs la un gest inedit pentru a nu-i fi vaccinați copii. Aceasta şi-a răpit copiii pentru a-l împiedica pe fostul ei soţ să-i imunizeze împotriva COVID-19, informează Libertatea.ro.

În urma unei plângeri depuse pe 16 decembrie de către fostul soț, care locuiește în apropiere de Sevilla (Andaluzia), femeia a fost dată în căutare pentru „sustragere de minori”.

Fostul soţ a anunţat că nu mai ştia nimic de cei doi copii ai săi, de 12 şi 14 ani, de la începutul lunii noiembrie şi a acuzat-o pe fosta soţie că i-a răpit pentru a-l împiedica să-i vaccineze împotriva COVID-19.

 Potrivit sursei judiciare, femeia s-a prezentat în fata justiţiei miercuri dimineaţa, la Sevilla, însoţită de cei doi copii. Mama copiilor a fost între timp plasată în arest, urmând să fie predată justiţiei.

Cei doi minori, care nu au mai fost la şcoală de la începutul lunii noiembrie, au fost dați în grija tatălui lor miercuri după-amiază, potrivit unui purtător de cuvânt al Gărzii Civile. 

În Spania, aproximativ 90% din populaţia cu vârsta de peste 12 ani este vaccinată.
 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram