Record absolut: 3.907 infectări cu coronavirus și încă 18 decese, înregistrate în ultimele 24 de ore

O mie de euro, în schimbul unei decizii favorabile într-o cauză penală. Un ofițer de poliție, reținut pentru corupere pasivă

11 ianuarie 2022, ora 12:24
Distribuie:

Un ofițer de investigații din cadrul IP Centru a fost reținut în flagrant de către ofiţerii Serviciului protecţie internă şi anticorupţie (SPIA) al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), sub conducerea Procuraturii Anticorupție (PA), într-un dosar de corupere pasivă.

Potrivit acțiunilor constatate, bănuitul ar fi pretins și primit, de la un cetățean, mijloace financiare în sumă de 1 000 EURO pentru adoptarea unei decizii favorabile, în cadrul unei cauze penale în care ultimul este vizat.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă penală.

În continuare, sunt întreprinse acţiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţii, în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor cu referire la caz și identificarea tuturor complicilor.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram