social

Oana Serafim, directoarea Serviciului în limba română al Radio Europa Liberă a fost decorată cu „Ordinul de Onoare” al Republicii Moldova

11 ianuarie 2022, ora 10:23
Distribuie:

Oana Serafim, directoarea Serviciului în limba română al Radio Europa Liberă a fost decorată cu „Ordinul de Onoare” al Republicii Moldova de către șefa Statului, Maia Sandu. Dinstincția a fost oferită în semn de înaltă apreciere pentru munca depusă pe parcursul madatului care în curând se încheie.

Președința țării i-a mulțumit pentru consecvența de care a dat dovadă în apărarea drepturilor omului, în consolidarea libertății de expresie și a presei independente din țara noastră.

„Echipa de la Chișinău, pe care ați condus-o aproape 20 de ani, s-a afirmat prin profesionalism și corectitudine, fiind mereu în mijlocul evenimentelor, alături de oameni. Avem nevoie în continuare de un asemenea jurnalism -serios, analitic, responsabil, acesta fiind instrumentul care ne ajută să apărăm democrația”, a spus Maia Sandu.

Oana Serafim a pledat de-a lungul carierei sale pentru asigurarea unei informări corecte și echidistante a publicului, precum și pentru susținerea și promovarea constantă, de-a lungul anilor, a valorilor democratice în țara noastră

La ceremonie au mai participat jurnaliștii Vasile Botnaru și Valentina Ursu din Biroul de la Chișinău, și Daisy Sindelar, vicepreședintă la Radio Europa Liberă.

 

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram