(P) Au fost desemnați alți 6 câștigători ai Tombolei de Iarnă, organizate de Zbor.md! Norocoșii s-au ales cu bilete de avion spre Istanbul, vouchere de 100 de euro și căști wireless

10 ianuarie 2022, ora 16:32
Distribuie:

Sărbătorile de iarnă s-au încheiat, dar nu și la Zbor.md. Ninge cu daruri la oficiul Zbor.md de pe strada 31august 64. A doua extragere a Tombolei de Iarnă, organizate de Zbor.md s-a desfășurat la data de 10 ianuarie 2022.  Premiile oferite includ bilete de avion dus-întors spre Istanbul, vouchere în valoare de 100 euro fiecare și căști fără fir! Norocoșii sunt clienți zbor.md care au procurat bilete de avion în perioada 26 decembrie 2021-10 ianuarie 2022. Câștigătorii au fost extrași în mod aleatoriu, prin intermediul platformei random.com.

Aceștia sunt: Veaceslav Popa. Valeriu Garaba, Vitalie Braga, Nadejda Cebotari, Evelina Bostan, Sava Ion

În joc sunt puse încă multe alte premii la fel de valoroase. Pentru un bilet cumpărat pe Zbor.md participi instant la Tombola de Iarnă. Mai avem  bilete de avion tur-retur spre Hamburg și Viena, vouchere în valoare de 100 euro fiecare, smartwatch-uri și smart speakere. Promoția se va desfășura până la 10 februarie 2022, atunci când va avea loc ultima extragere.

Agenția Zbor.md a reușit de-a lungul timpului să obțină încrederea a zeci de mii de clienți. La Zbor.md găsești întotdeauna bilete de avion spre orice destinație, servicii de cazare la orice hotel, servicii de transfer aeroport – hotel - aeroport. Zbor.md înseamnă siguranță și suport non-stop.

Grăbește-te să cumperi un bilet de avion pe Zbor.md, ca să participi la următoarea extragere, din 24 ianuarie, unde chiar tu poți fi norocosul.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram