social

Pe parcursul nopții în mai multe regiuni ale țării au fost efectuate lucrări de deszăpezire. Cât antiderapant a fost împrăștiat

26 decembrie 2021, ora 09:30
Distribuie:

Pe parcursul nopții trecute, în mai multe regiuni ale țării a fost nevoie de lucrări de întreținere a drumurilor pe timp de iarnă. Unitățile SA „Drumuri” au intervenit în zonele din Nord, Centru și Sudul țării, unde s-au efectuat lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului, cu excepția sectoarelor Cahul, Taraclia, Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcănești, unde nu au fost executate lucrări.

În procesul tehnologic au fost antrenate: 174 de unități de transport. S-au împrăștiat 2432 tone de material antiderapant și au fost implicați 223 de muncitori rutieri.

În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale. 

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătoriii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă. În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram