social

Pe traseele naționale se circulă cu dificultate din cauza ghețușului. Drumuri blocate, la această oră, nu sunt

28 decembrie 2021, ora 08:48
Distribuie:

În continuare se circulă cu dificultate pe drumurile naționale. La ora actuală, drumuri blocate din cauza vremii nu sunt. În această noapte,  în urma precipitațiilor sub formă de lapoviță, în raioanele  Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă, pe drumuri s-a format ghețuș.

În această noapte, pe întreg teritoriul țării au fost implicate 59 de automobile ale Inspectoratului Național de Securitate și 122 de polițiști. Din cauza vremii, aseară a fost  sistată circulația autocamioanelor de mare tonaj pe mai multe drumuri naționale. La vama Sculeni a fost sistată circulația autocamioanelor spre municipiul Chișinău. La Rezina, autocamioanele nu au mai putut circula spre Orhei. De asemenea, nici pe șoseaua Balcani, strada  Petricani, centura Orhei, Orhei- Peresecina.  La Anenii Noi,  17 camioane au fost staționate la stația de alimentare.

Conducătorilor auto li se reamintește să nu pornească la drum dacă nu au echipat autovehiculul cu pneuri corespunzătoare, să conducă cu viteză redusă, să verifice starea frânelor și să nu uite că autovehiculul trebuie dotat cu lanțuri antiderapante, lopată, racletă și sac cu nisip.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram