social

Pentru a preveni cazurile de hipotermie, poliția a vizitat sute de familii în situații de risc

28 decembrie 2021, ora 18:40
Distribuie:

În scopul prevenirii cazurilor de hipotermie, poliția a vizitat 445 de familii în situații de risc - persoane singuratice în etate și familii social vulnerabile cu mulți copii. În cazul a peste 100 de familii s-a intervenit de comun cu asistenții sociali.

În a doua jumătate a zilei de astăzi de astăzi, pe traseele naționale  au fost implicate în serviciu 118 echipe ale poliției, cu un număr total de 372 de angajați. A fost acordat ajutor pentru 44 de cetățeni și s-a intervenit la deblocarea a 64 unități de transport.

În scopul prevenirii cazurilor de hipotermie au fost vizitate 445 de gospodării ale  persoanelor singuratice în etate și familii social vulnerabile cu mulți copii, în cazul a 106 familii s-a intervenit împreună cu asistenții sociali comunitari.

21 de persoane fără loc permanent de trai au fost cazate la loc sigur.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram