social

Percheziții la Bălți: Fost polițist de frontieră, bănuit într-o schemă de contrabandă cu țigarete de peste 200.000 lei

Foto simbol: ziuadeazi.md
11 ianuarie 2022, ora 12:38
Distribuie:

În urma celor 8 percheziții care au fost efectuate în această dimineață la Bălți, procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au descoperit că un fost polițist de frontieră este implicat într-o schemă de contrabandă cu țigarete de peste 200 de mii de lei.

În urma măsurile întreprinse de angajații Poliției de Frontieră și ai Serviciului Vamal, oamenii legii au depistat că în aprilie 2021, în zona de responsabilitate a Direcției Regionale Vest a Poliției de Frontieră aproape 9000 pachete de țigări fabricate în Moldova. În baza prețului pe piață al acestora, bănuiții urmau să obțină peste 200 de mii de lei.

Bănuiții sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 43 de ani, iar unul din aceștia este fost angajat al Poliției de Frontieră. Pe parcursul zilei de marți, aceștia urmează să fie prezentați procurorilor PCCOCS pentru audieri, care vor decide asupra necesității solicitărilor de aplicare a măsurilor preventive în privința bănuiților.

Investigațiile sunt în stadiu preliminar, iar potrivit legii persoanele din dosar sunt considerate nevinovate până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești finale în acest caz.

Perchezițiile au avut loc cu scopul destructurării unui grup infracțional organizat specializat în contrabandă cu țigarete.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram