social

Perchezițiile la Sadova s-au încheiat. Ce au găsit procurorii pe teritoriul firmei pe care o deține fratele lui Igor Dodon

Foto: diez.md
04 ianuarie 2022, ora 13:24
Distribuie:

Două containere din metal, sustrase de la Î.S. Calea Ferată din Moldova au fost găsite în urma perchezițiilor efectuate luni, 3 ianuarie, de către procurorii din cadrul Procuraturii Generale în comun cu angajații Inspectoratului General de Poliție, pe teritoriul unei companii din localitatea Sadova, Călărași.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

„Ca urmare a perchezițiilor efectuate pe parcursul zilei de ieri la un agent economic din Sadova, Călărași, au fost depistate două containere din metal, sustrase de la Calea Ferată din Moldova. Ținând cont de faptul că containerele sunt destul de voluminoase și la acel moment nu a fost posibilă ridicarea lor, conform normelor procesual penale, acestea au fost încredințate pentru păstrarea administratorului companiei la care s-au efectuat perchezițiile”, ne-a comunicat procurora.

În urma perchezițiilor nicio persoană nu a fost reținută.

Amintim că luni, 3 ianuarie, procurorii au descins pe teritoriul unei companii în cadrul unei cauze penale pornite pe faptul delapidării bunurilor de la Calea Ferată din Moldova. Potrivit surselor tv8.md, containerele din metal au fost găsite pe teritoriul firmei pe care o deține fratele lui Igor Dodon, în Sadova.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram