social

Peste 16 mii de moldoveni au plecat din țară în ultimele 24 de ore. Toate PTF activează în regim normal

07 ianuarie 2022, ora 12:51
Distribuie:

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei de stat,  fluxul de persoane a constituit 31 528 de traversări. Cele mai multe traversări s-au înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova - 16 331.

Totodată, din numărul total s-au înregistrat 15 146 treceri la frontiera moldo-română, 9 486 treceri la frontiera cu Ucraina și 6 896 treceri aeriene.

La trecerea frontierei de stat, pe sensul de intrare în Republica Moldova, au fost completate 1 266 de fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Totodată, pe parcursul ultimelor 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat mai multe acțiuni ilegale. Șapte persoane au încălcat regimul zonei de frontieră, iar trei persoane au încălcat termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova. 12 transportatori auto au admis încălcări în ceea ce privește folosirea vinietei și respectarea regulilor de transportare a pasagerilor. O persoană a încercat să treacă frontiera cu un document de călătorie fals.   

Alte 86 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram