social

Reguli noi de intrare în Israel! Moldovenii vaccinați împotriva COVID - 19 trebuie să prezinte un test PCR sau antigen

Foto: Wikimedia Commons
06 ianuarie 2022, ora 17:41
Distribuie:

Reguli noi de călătorie în Israel! Începând cu ziua de duminică, 9 ianuarie, condițiile de intrare pe teritoriul acestui stat se schimbă. Mai exact, în Israel vor putea merge cetățenii străini din țările cu statutul de „portocalii”, care s-au vaccinat împotriva COVID - 19. 

Aceștia trebuie să mai îndeplinească o condiționalitate, aceea e a completa în prealabil un formular online și de a prezenta un test PCR sau antigen înainte de îmbarcarea în zbor, a unui test PCR pe sensul de intrare în Israel urmată de izolare timp de 24 de ore sau până la primirea unui rezultat negativ al testului. 

Moldova se află în zona portocalie pentru Israel, prin urmare, se aliniază condițiilor de mai sus. 

De cealaltă parte, cetățenii străini nevaccinați nu vor avea acces în Israel. Excepție fac acele persoane intrarea cărora a fost aprobată de Comitetul pentru excepții. 

Cetăţenii străini care sunt rezidenţi permanenţi ai Israelului sau deţinători de Vize de tip A1, A2, A3, A4, A5 și B1, B3, B4, care sunt complet vaccinați și solicită revenirea din călătoria lor în străinătate, urmează să depună o cerere completând formularul on-line cu cel mult 48 de ore înainte de zborul lor către Israel.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram