social

Revelion cu ghinion pentru un bărbat din Congaz! S-a ales cu arsuri, după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu motorină

01 ianuarie 2022, ora 11:05
Distribuie:

Revelion cu ghinion pentru un bărbat din Congaz, raionul Comrat. Acesta a ajuns la spital, cu arsuri de gradele unu și doi, pe față și mâini, după ce a încercat să aprindă focul în sobă, folosind motorină.

Incidentul nefericit s-a produs aproape de miezul nopții. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în momentul în care bărbatul a aprins chibritul, s-a produs o deflagrație. Bunurile din încăpere nu au fost afectate esențial. 

În ultimele 24 de ore, pompierii și salvatorii au intervenit în peste 30 de misiuni de lichidare a situațiilor de risc. IGSU atenționează oamenii să respecte cu strictețe regulile de apărare împotriva incendiilor în special la exploatarea sobelor și instalațiilor de încălzit. Specialiștii avertizează că utilizarea lichidelor ușor inflamabile în aprinderea focului în sobă este periculoasă. În vederea evitării situațiilor de risc, oamenii sunt îndemnați să verifice sursele de încălzire înaintea exploatării. În situații de risc oamenii pot apela pentru a solicita ajutor Serviciul 112.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram