Ruta troleibuzului turistic din Capitală a fost prelungită. Doritorii se mai pot plimba alături de Moș Crăciun până pe 9 ianuarie

06 ianuarie 2022, ora 10:46
Distribuie:

Ruta celor două troleibuze turistice din Capitală a fost extinsă. Doritorii de a călători cu troleibuzul alături de Moș Crăciun, o mai pot face până pe 9 ianuarie.

Cele două troleibuze turistice pornesc zilnic din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). La ora 15:00, începe excursia în limba română, iar peste 15 minute – excursia în limba rusă.  

Autoritățile municipale au decis să prelungească termenul de activitate al rutei speciale de troleibuz în urma multiplelor solicitări din partea părinților și copiilor.

Pe durata călătoriei, copiii află legende, povești și istorioare despre orașului Chișinău. Acestea sunt povestite de Crăciuniță, iar Moș Crăciun îi distrează cu jocuri, cântece și dansuri.

Troleibuzele pornesc de lângă Arcul de Triumf și staționează tot acolo. Capacitatea de îmbarcare este permisă în limita locurilor pe scaune, iar copii de până la 7 ani, în mod obligatoriu, trebuie să fie însoțiți de un părinte.  Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 de lei.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram