Record absolut: 3.907 infectări cu coronavirus și încă 18 decese, înregistrate în ultimele 24 de ore

Șantajată cu fotografii intime de propria rudă: Doi bărbați din Ialoveni riscă ani grei de închisoare

Foto simbol: Digi24.ro
13 ianuarie 2022, ora 17:55
Distribuie:

Au cerut 2000 de euro pentru a nu publica fotografiile cu caracter intim pe rețelele de socializare. Este isprava a doi bărbați din raionul Ialoveni care riscă până la 7 ani de închisoare pentru că ar fi șantajat o femeie.

Bărbații cu vârsta curpinsă între 30 și 32 de ani au nimerit în vizorul polițiștilor după ce victima, o femeie de 38 de ani a declarat că aceștia o șantajează de mai mult timp.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că, la începutul anului 2021, suspecții, timp de două luni au șantajat victima, de la care ar fi cerut suma de 2000 de euro, amenințând-o cu publicarea fotografiilor cu caracter intim în spațiul public.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acestora a fost ridicat un telefon mobil de pe care aceștia ar fi amenințat femeia, dar și alte persoane, sticuri, telefoane și înscrisuri de ciornă.

Mai mult, polițiștii au stabilit că unul dintre suspecți este rudă cu victima, iar acesta ar fi obținut fotografiile victimei, după ce mama femeii l-ar fi rugat să-i instaleze niște aplicații în telefon.

Prin urmare, a fost pornită o cauză penală pentru șantaj. Bărbatul care este ruda victimei, este audiat de către polițiști și și-a recunoscut vinovăția, iar cel de-al doilea este pus sub învinuire și este dat în căutare, fiind plecat peste hotarele țării.

Aceștia riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu amendă de la 42 500 la 67 500 de lei.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram