timp liber

Selena Gomez susține persoanele cu tulburări mentale! A colectat 1,2 milioane de dolari în cadrul unei campanii de caritate

Foto: billboard.com
10 ianuarie 2022, ora 17:35
Distribuie:

Selena Gomez susține persoanele cu tulburări mentale! Celebra artistă a colectat 1,2 milioane de dolari în cadrul unei campanii de caritate, susținute prin intermediul brandului său de cosmetice Rare Beauty. 

Vedeta a anunțat despre asta pe pagina sa oficială de Instagram, unde le-a mulțumit urmăritorilor pentru fidelitate, încredere și susținere.

 

„Scopul meu cu Rare Beauty a fost să lansez un brand care a ajutat la modelarea dialogului în jurul frumuseții, acceptării de sine și a îmbrățișării unicității tale – ceva de care este nevoie cu disperare în spațiul frumuseții.”, a scris artista pe pagina sa.

Cântăreața a menționat că și-a propus ca în următorii 10 ani să colecteze 100 de milioane de dolari, în sprijinul persoanelor cu tulburări mentale. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram