externe

Spitalele din Londra au rămas fără doctori din cauza COVID-19. Armata trimite medici militari în ajutor

07 ianuarie 2022, ora 10:44
Distribuie:

Londra se confruntă cu o situație critică în ceea ce privește numărul mare de cazuri de infectare cu coronavirus, ceea ce pune presiune tot mai mare pe capacitatea spitalelor, transmite digi24.

Spitalele din Londra au rămas fără personal medical din cauza COVID-19, astfel că Ministerul Apărării din Marea Britanie va trimite medici militari și personal necesar pentru a susține sistemul de sănătate.

Anunțul vine după ce premierul britanic Boris Johnson a declarat, săptămâna aceasta, că executivul speră să depășească acest nou val fără a impune restricții suplimentare în Anglia.

Pe de altă parte, directoarea Colegiului Regal al Infirmierilor din Anglia, Patricia Marquis, a subliniat că această desfășurare de cadre militare nu-i va mai permite guvernului să nege existența unei „crize de personal” în sistemul național de sănătate.

În jur de 1 800 de cadre militare au fost deja desfășurate pe teritoriul Regatului Unit pentru a susține autoritățile civile în răspunsul lor împotriva pandemiei. Joi, 17 unității spitalicești din Anglia au anunțat incidente critice, o alertă care confirmă temerile cu privire la faptul că serviciile de urgență nu mai pot fi oferite în siguranță.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram