social

Trafic intensiv la un punct de trecere a frontierei cu Ucraina. Zeci de mașini așteaptă să intre în țara vecină

13 ianuarie 2022, ora 09:28
Distribuie:

Atenție, călători! În această dimineață, se înregistrează trafic intensiv la punctul de trecere a frontierei cu Ucraina, Criva - Mamaliga. Potrivit Poliției de Frontieră, circa 50 de mijloace de transport așteaptă să intre în țara vecină. 

„Se lucrează la capacitate maximă pentru a nu permite creșterea exagerată a timpilor de așteptare la trecerea frontierei cu Ucraina”, se menționează într-o notă informativă a Poliției de Frontieră. 

Astfel, reprezentanții Poliției de Frontieră recomandă călătorilor să opteze pentru trecerea prin PTF Larga-Kelmențî și PTF Briceni-Rossoșani, care înregistrează valori minime de trafic.

Totodată, partea română a informat despre unele deficiențe tehnice la trecerea frontierei cu România. La această oră, nu este înregistrat trafic majorat la niciun punct de trecere a frontierei moldo-române.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram