Trimis la magazin după lapte pentru copiii săi, un american s-a întors acasă milionar

01 ianuarie 2022, ora 16:25
Distribuie:

Un bărbat din Virginia, Statele Unite ale Americii, s-a dus la un magazin din apropiere să cumpere lapte cu ciocolată pentru copiii săi, dar a avut parte de o surpriză uriaşă. S-a întors acasă mai bogat cu un milion de dolari, transmite observatornews.ro

Pentru Dennis Willoughby, un tată din North Chesterfield, SUA, un simplu drum la magazinul 7-Eleven din cartier a fost o adevărată mină de aur. Plecase să cumpere lapte cu ciocolată pentru copiii săi, iar la casa de marcat a decis să cumpere şi un bilet loto, au declarat miercuri oficialii Loteriei din Virginia, potrivit CNN. Biletul s-a dovedit norocos, iar bărbatul s-a întors acasă mai bogat cu un milion de dolari

Willoughby este al doilea jucător care câştigă premiul cel mare la extragerea loto din Virginia, şansele fiind una la 1.632.000, spun reprezentanţii Loteriei. Tatăl norocos are de ales dacă vrea să primească banii într-o singură tranşă sau în rate anuale, timp de 30 de ani.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram