social

Troleibuzele și autobuzele de linie au circulat cu întârziere. Șoferii sunt îndemnați să nu parcheze pe marginea drumului

28 decembrie 2021, ora 10:49
Distribuie:

În această dimineață, pe străzile capitalei au fost puse pe rută 309 troleibuze și 111 autobuze. Transportul public circulă pe toate rutele municipale, iar pe anumite artere, de dimineață s-au înregistrat blocaje, cu întârzieri de la program de 10-15 minute, în oraș și până la 30 minute în suburbii.

Serviciile municipale specializate au muncit pe parcursul nopții, iar lucrările de deszăpezire continuă. Municipalitatea a solicitat ajutorul poliției, pentru gestionarea traficului și asigurarea deplasării autospecialelor.

De asemenea, șoferii au fost îndemnați să nu parcheze pe marginea străzilor și pe trotuare, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină în timp util.

Agenții economici din Chișinău și gestionarii de imobile sunt chemați să curețe zăpada de pe teritoriul în care activează. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram