social

Ultima Oră! Oamenii legii au găsit la mall-ul de pe viaduct un pachet suspect, lăsat fără supraveghere

10 ianuarie 2022, ora 16:50
Distribuie:

UPDATE 17:08: În urma verificărilor prin distrugere, pe poligon, a cutiei găsite într-o cafenea de la primul etaj al centrului comercial, dispozitive explozive nu au fost depistate. Verificările în centrul comercial continuă.

Oamenii legii au găsit un pachet suspect la mall-ul de pe viaduct, acolo unde au intervenit acum câteva ore, după ce au fost anunțați că centrul comercial ar fi minat. 

„Colegii noștri au găsit la fața locului un pachet suspect lăsat fără supraveghere și a fost scos în afara orașului pentru a fi neutralizat, având în vedere că după unele examinări cu aparatele speciale acesta prezenta suspecții. Polițiștii continuă verificările la centrul comercial, inclusiv lucrează la identificarea persoanei care ne-a transmis informația”, se anunță într-un comunicat de presă al IGP.

Solicitat de tv8.md, șeful IGP, Iurie Podarilov nu a confirmat informația vehiculată în presă precum că a persoana care a anunțat că în clădire s-ar afla explozibil, ar fi cerut un avion și o sumă de bani. 

„Sunt mai multe cerințe, e prematur ceva sa prezentăm informații în plus”, a declarat Podarilov. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram