Un cetățean al Israelului a fost ucis în timpul revoltelor din Kazahstan. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani

08 ianuarie 2022, ora 14:01
Distribuie:

Un cetățean al Israelului a fost ucis în timpul revoltelor din Kazahstan. Despre aceasta a anunțat Ministerul de Externe al acestei țări, transmite Reuters.

Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, care  a fost ucis de focuri de armă în Almaty vineri. El a locuit în Kazahstan în ultimii ani. 

Pe 6 ianuarie, Israelul a emis un avertisment de călătorie în Kazahstan.

Pe parcursul ultimelor zile, zeci de oameni au fost uciși în Kazahstan  după intervenția în forță a militarilor suplimentați de un contingent armat rus. Clădirile publice din Kazahstan au fost jefuite și incendiate  în contextul celor mai violente manifestații din țară.

Autoritățile anunțau anterior că au fost reținute peste 4000 de persoane între care 100 de cetățeni străini. Manifestanții, care s-au revoltat pentru creșterea prețului la gaz, au fost numiți „teroriști”.  Oamenii vor fi cercetați penal și riscă detenție pe viață.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram