social

Un copil de 3 ani s-a rătăcit la frontieră. Părinții erau la strâns vreascuri în pădure

08 ianuarie 2022, ora 15:00
Distribuie:

Un copil de trei ani s-a rătăcit în zona de frontieră. Un polițist l-a recunoscut și l-a dus acasă. S-a întâmplat, în amiaza zilei de astăzi, la Edineț.

Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Cuconeștii Noi a observat micuțul care era sumar îmbrăcat, dezorientat și speriat. Copilul nu a putut să le spună oamenilor legii cine și de unde este. Noroc că a fost recunoscut de unul dintre polițiștii de frontieră, care este din aceeași localitate cu familia minorului, satul Corpaci, Edineț.

Copilul a fost dus acasă unde era numai bunelul. Potrivit lui, copilul a fost lăsat în grija „unor necunoscuți”, iar părinții s-au dus în pădure după vreascuri pentru lemne. Ulterior, părinții copilului au fost găsiți în pădure și avertizați că, pentru neglijență,  se pot alege cu sancțiuni, inclusiv privarea de drepturi părintești.  

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram