externe

Un microbuz în care se aflau și moldoveni a căzut de pe o stâncă în Georgia. Cel puțin trei persoane au murit

29 decembrie 2021, ora 18:16
Distribuie:

Cel puțin trei persoane au murit și cinci au fost rănite în urma unui tragic accident care a avut loc în Tbilisi. Un autobuz care transporta turiști printre care se aflau și cetățeni moldoveni a căzut de pe o stâncă în apropierea lacului de acumulare Zhinvali din Georgia, scrie TASS

Potrivit sursei în microbuz s-ar fi aflat opt persoane care urmau să ajungă la stațiunea de schi Gudauri. În urma accidentului două persoane au murit pe loc, iar una a fost transportată de urgență la spitalul local unde ulterior a decedat.

Medicul spitalului local la care au fost transportați răniții a declarat că printre victime sunt și cetățeni ai Republicii Moldova.

„Șase persoane au fost aduse la noi, aceștia sunt străini, cetățeni ai Republicii Moldova. Trei dintre ei sunt minori, iar o persoană a murit imediat după internare, deoarece avea răni grave în zona toracelui, care s-au dovedit a fi incompatibile cu viața”, a declarat directorul Spitalului Geo Medical Center din orașul Dusheti Keti Gventsadze.

Incidentul a fost confirmat pentru TASS de către serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Interne din Georgia, însă aceștia au refuzat să spună din ce țară provin persoanele aflate în microbuz.

Potrivit agenției, a fost deschis un dosar penal în temeiul pentru „încălcarea regulilor de siguranță a traficului sau a operațiunii de transport, soldat cu moartea a două sau mai multe persoane” din Codul penal al Georgiei, care este se pedepseşte cu închisoare de la şase la 10 ani

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram