social

Un tânăr din Capitală, reținut de carabineri pentru că deținea substanțe asemănătoare drogurilor. Acesta a încercat să fugă

Foto: Facebook/ IGC
11 ianuarie 2022, ora 12:29
Distribuie:

Un tânăr din Capitală  a fost reținut de către carabinieri pentru că ar fi deținut la el substanțe asemănătoare drogurilor. Acesta a încercat să fugă, însă a fost prins.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost reținut luni, 10 ianuarie, în jurul orei 17:00. Un echipaj de carabinieri al Direcției regionale Centru a IGP, a observat pe strada Ion Creangă o persoană suspectă, care la apariția oamenilor legii a schimbat brusc direcția de deplasare și a fugit.

În scurt timp, tânărul a fost stopat de o altă patrulă de carabinieri, pe strada Calea Ieșilor.

În urma verificărilor, carabinierii au descoperită că bărbatul deținea un pachețel cu o substanță de culoare albastră, asemănătoare drogurilor. Prin urmare, acesta a fost dus la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru documentare.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite de către polițiști.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram