Record absolut: 3.907 infectări cu coronavirus și încă 18 decese, înregistrate în ultimele 24 de ore

social

Un ucrainean, prins la pescuit în apele de frontieră. A rămas fără pește și s-a ales cu un dosar

09 ianuarie 2022, ora 15:20
Distribuie:

A ieșit la pescuit, dar a ajuns la poliție. Este pățania unui cetățean ucrainean „prins” la pescuit ilegal pe malul râului Nistru.

Bărbatul a fost reținut în jurul orei 04:35, când scotea din apele râului plase cu pește. Oamenii legii au stabilit că este vorba despre un locuitor al raionului Belgorod-Dnestrovsk, Ucraina, în vârstă de 62 de ani.

Bărbatul reușise să pescuiască 19 kg de pește de diferite specii.  Bărbatul mai avea la el o plasă  și o barcă confecționată din lemn și „învelită cu aluminiu, fără inscripții”, precizează poliția. Bunurile au fost ridicate, iar cazul este cercetat.

Pescuitul în apele de frontieră se permite numai în perioada luminoasă a zilei, cu avizul prealabil al Poliției de Frontieră și cu respectarea strictă a regulilor prevăzute de legislația în vigoare. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram