social

Vaccinați doar pe hârtie! Doi moldoveni, prinși la frontieră cu certificate false de imunizare

06 ianuarie 2022, ora 13:47
Distribuie:

Doi moldoveni au fost prinși la punctele de trecere a frontierei Leușeni și Giurgiulești cu certificate false de imunizare împotriva COVID-19. Deși nu erau în realitate vaccinați, în speranța că vor scăpa de izolare pe teritoriul Republicii Moldova, aceștia au prezentat în timpul controlului, acte care arătau că și-au administrat serul. Certificatele ar fi fost emise de autoritățile medicale moldovenești în perioada când cetățenii respectivi se aflau peste hotarele țării.

Unul dintre cei doi moldoveni a refuzat să ofere detalii despre modul în care a obținut documentul, iar cel de-al doilea, care venea din Italia, s-a justificat prin faptul că starea de sănătate nu-i permite să se imunizeze.

În ambele cazuri, documentele falsificate au fost ridicate, iar pe numele persoanelor au fost inițiate cercetări în vederea elucidării circumstanțelor și identificarea tuturor persoanelor implicate la elaborarea actelor oficial false.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram