/VIDEO/ A încercat să ia cu împrumut sute de mii de lei pe numele unei alte persoane. Escrocul a ajuns după gratii

06 ianuarie 2022, ora 13:41
Distribuie:

A încercat să ia cu împrumut sute de mii de lei, folosindu-se de identitatea unei alte persoane. Escrocul a fost prins în flagrant și a ajuns după gratii, unde va rămâne, cel puțin, în următoarele 30 de zile.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, originar din Chișinău, a fost arestat pentru tentativă de escrocherie săvârșită în proporții mari. Mai exact, acesta a fost surprins în flagrant, când intenționa să obțină un credit în mărime de 250 000 de lei de la o companie de micro finanțare, folosindu-se de un buletin de identitate al unei alte persoane.  

 În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că deținătorul actului de identitate, în general, se află peste hotare. Bărbatul a comunicat că și-a pierdut actul de identitate încă acum doi ani.

În timpul anchetei  s-a constatat, că în ultimele două luni, pe numele persoanei din buletinul de identitate prezentat, s-a încercat și au fost obținute mai multe credite de la diferite companii de micro finanțare din municipiul Chișinău, valoarea cărora se ridică la peste 400 000 de lei.

La moment, poliția documentează modul în care au fost eliberate creditele respective și dacă, eventual, nu sunt implicați în această schimă și angajații companiilor de micro finanțare vizate.

Suspectul nu este la prima abatere. El a mai fost anterior cercetat pentru infracțiuni similare și  era anunțat în căutare de către organele de drept. El riscă să facă 10 ani de pușcărie. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram