auto

/VIDEO/ A nins cu fulgi, dar și cu probleme. Mai mulți șoferi, blocați la intrările în Capitală

27 decembrie 2021, ora 20:31
Distribuie:

Că iarna nu-i ca vara, s-au convins mai mulți șoferi care astăzi dimineață au pornit la drum. Mulți au rămas blocați la intrările în capitală. Oamenii s-au arătat nemulțumiți de starea drumurilor și s-au plâns că nu erau suficient de bine curățate. Nelipsite au fost accidentele. Un șofer a derapat de pe traseu și a ajuns întrun indicator rutier. La o altă intersecție, automobilul unui școli auto s-a cionit cu un autobuz interurbat. Am încercat să aflăm câteva accidente s-au produs de la primele ore ale dimineții, pe drumurile din capitală, dar poliția nu a venit cu un răspuns. Potrivit unui comunicat al Primăriei, poe străzi au fost fost împrăștiate peste 100 tone de sare și aproape 1000 de tone de material antiderapant.

A avut ghinion în această dimineață și un șofer, în vârstă de 44 de ani, care era la volanul unei Dacia. Acesta a intrat într-un indicator rutier și l-a

avariat. Accidentul s-a produs pe șoseaua Petricani din sectorul Râșcani. Oamenii, care lucrează în zonă, ne-au spus că șoferul nu a avut de suferit.

„M-am prezentat la serviciu, am venit pe la ora 7:30 și deja era persoana accidentată. A fost chemare la poliție și apoi au venit de la semafor servis și au verificat că a fost tamponat indicatorul rutier.”

Zăpada le-a dat bătăi de cap și șoferilor ce veneau în această dimineață dinspre Tohatin spre Chișinău. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, au fost nevoiți să circule cu viteză redusă, iar coloana de mașini, care s-a format, depășea câțiva kilometri.

Conducătorii auto, cu care am discutat în primele ore ale dimineții, s-au arătat nemulțumiți de starea drumurilor. Pentru că nu erau bine curățate, s-au pomenit prinși în ambuteiaje de proporții.

„Foarte greu mergem. Adică v-aș spune că drumurile nu sunt pregătite absolut deloc. -Nu v-ați așteptat la așa ambuteiaje? - Nu,nu. Foarte greu. avem câțiva kilometri și foarte greu mergem până la Ciocana până ajungem.”

„Foarte greu. E lunecos drumul. -De unde veniți? - Vin de la Mereni și m-am uitat la ceas, am făcut 50 de minute până aici.”

Unii chiar s-au întors din drum.

„Ne-am pornit de la Dubăsarii Vechi și avem o oră deja. Spuneți că până în oraș e așa? -Da. -Ne întoarcem înapoi atunci.”

Iar în timp ce pentru unii zăpadă a însemnat probleme și bătăi de cap, pentru alții a fost o binecuvântare. Vorbim despre copii, care au scos săniile din cui.

„Îmi place zăpada, să mă dau cu sania, să fac oameni de zăpadă. -Și lunecă bine sania? - Da.

Potrivit unui comunicat al primăriei Chișinău, în ultimele 24 de ore, întreprinderea „Exdrupo" a intervenit pe drumurile din oraș și pe căile de acces spre suburbii, cu 21 de autospeciale, care au împrăștiat 974 tone de antiderapant, nisip cu sare și 100 tone de sare pentru curățarea drumurilor.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram