social

/VIDEO/ Accident pe calea ferată din Capitală. Un tren cu pasageri de pe cursa Tighina-Chișinău a fost lovit de un tir

25 decembrie 2021, ora 23:30
Distribuie:

Accident pe calea ferată din Capitală. Un tren cu pasageri de pe cursa Tighina-Chișinău a fost lovit de un tir. Totul s-a întâmplat pe strada Muncești, în aproiere de stația Revaca. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, întrucât ambele vehicule aveau viteza mică de deplasare, ne-au spus angajații Căii Ferate. Potrivit directorului CFM, de vină ar fi fost șoferul camionului, care a traversat calea ferată fără să se asigure.

Accidentul s-a produs în această dimineață, aproape de ora șapte. Potrivit martorilor, șoferul de tir se deplasa pe strada Muncești. Impactul s-a produs când a virat spre o parcare unde staționau mai multe camioane, drumul fiind intersectat de calea ferata.

Martorii spun că au auzit o bubuitură. Trenul avea viteză redusă, așa că remorca a fost târâtă pe o distanță de doar aproximativ 10 metri.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, pasagerii s-au ales doar cu o sperietură zdravănă.

Șeful Căii Ferate, Oleg Tofilat a declarat pentru TV8 că de vină ar fi șoferul de tir.

„A fost un impact minor între tren și camion, din ce înțeleg din vina camionului, nu sunt consecințe nici pentru pasageri, nimic serios cu garnitura. Vom face reparație cosmetică și asta e situația”.

 Am încercat să aflăm mai multe detalii de la Poliția capitalei, însă nimeni nu ne-au răspuns la telefon.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram