social

/VIDEO/ Beată criță la volan și arogantă cu polițiștii: „Poți grăi în limba rusă”. Femeia s-a ales cu dosar penal

10 ianuarie 2022, ora 14:15
Distribuie:

Beată criță la volan dis de dimineață. Mașina unei femei, în vârstă de 31 de ani, a fost stopată de oamenii legii la 07.30. Automobilul se deplasa haotic pe străzile orașului.

Șoferița, la volanul unui BMW, este originară din Bălți.  Potrivit agenților de patrulare, aceasta era vizibil în stare de ebrietate și cu  miros puternic de alcool.

Femeia nu era singură în mașină, mai avea un pasager pe bancheta din dreapta. Când i s-a solicitat să treacă testarea alcoolscopică, femeia a refuzat și a devenit arogantă. I-a cerut agentului de patrulare să vorbească în rusă, iar când omul legii a avertizat-o că se va alege cu dosar penal, l-a avertizat și ea: „Asta eu te preîntâmpin pe tine”.

Într-un final, șoferița a fost scoasă din mașină și s-a ales cu un dosar penal, iar mașina a fost ridicată și dusă la parcarea specială.

Conform legislației, refuzul, împotrivirea sau eschivarea conducătorului mijlocului de transport de la testarea alcoolscopică, de la examenul medical, în vederea stabilirii stării de ebrietate şi a naturii ei, sau de la recoltarea probelor biologice în cadrul acestui examen medical, se pedepsește cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

 

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram