timp liber

/VIDEO/ Concert de excepție la Palatul Național! Lupii lui Calancea, surorile Osoianu și Guz au reinventat colindele și urăturile de iarnă

27 decembrie 2021, ora 20:06
Distribuie:

Concert de excepție aseară la Palatul Național, acolo unde Lupii lui Alex Calancea, alături de Surorile Osoianu și Guz, au reinventat colindele și urăturile de iarnă. Notele muzicii rock sau combinat perfect cu cele populare, cucerindu-i pe toți spectatorii. Concertul a avut și un scop caritabil. O parte din banii adunați din vânzarea biletelor va fi donată.

Lupii lui Alex Calancea au făcut o echipă de milioane cu surorile Osoianu și Guz, iar împreună au spus o Poveste de iarnă, cum doar ei pot să o facă. Într-un decor rupt parcă din trecut, artiștii au dat o nouă viață unor piese tradiționale celebre, nelipsite fiind urăturile și colindele.

A urcat pe scenă și fiul lui Alex Calancea, spre deliciul publicului.

Spectatorii au rămas încântați de atmosfera de pe scenă și de energia pe care au transmis-o artiștii pe toată durata spectacolului. A fost practic imposibil să stea pe scaune.

„A fost un concert minunat, neașteptat de frumos. Cu tradiții, cu cântece de Crăciun și totodată cu cele mai moderne cântece modernizate. am ieșit cu niște emoții nemaipomenite. A fost mai bine decât m-am așteptat.”

„Folclor îmbinat cu rock-ul, neașteptat pentru noi. Extraordinar, a fost emoții, emoții, emoții.”

„A fost super-tare, sunet foarte bun, pătrunzător. Sărbătorile de iarnă așa se sărbătoresc la noi în țară.

„Un spectacol care face trimitere la rădăcinile noastre, la perioada precreștină a poporului nostru și la nașterea Domnului, desigur.”

Unii au venit tocmai de la București, ca să admire spectacolul lupilor.

„- Am venit tocmai de la București, am prins zăpada asta fix la vama din Moldova, incredibil. Dar am ajuns la timp, cât de cât.

- Cum vi s-a părut concertul?

- Super, super! Mă bucur că am bătut drumul acesta până aici, a meritat.”

S-au simțit bine nu doar spectatorii, dar și artiștii, care au dus dorul unui concert pe viu, cu public receptiv, precum cel de aseară.

„Am încercat să combinăm un fel de muzical, am încercat să scoatem acei prezentatori din concert. Să fie prin prisma unui copilaș care defapt este un vis care își visează străbunii și să fie ca o continuitate a tradițiilor noastre, care le dăm copiilor și nepoților noștri.”

„Publicul o mers cu mine, eu l-am simțit. O fost liniștea când trebuia să fie, o fost zâmbet când trebuia să zâmbească și zgomot când trebuia să fie zgomot. Asta-i superb. Asta o fost gen spectacol.”

„Alături de acești mari muzicieni, de Lupii lui Calancea, această colaborare nouă ne place și sperăm că și lor le place și desigur este ceva frumos.”

De astăzi și până pe 12 ianuarie, artiștii vor merge pe la case de copii, case de bătrâni și centre pentru persoane cu nevoi speciale, pentru a le aduce, mai aproape, atmosfera și magia a sărbătorilor de iarnă. De asemenea, 5% din vânzările biletelor vor fi redirecționate în scopuri caritabile.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram