social

/VIDEO/ Droguri de peste 2 milioane de lei, pe piața neagră din Moldova. Doi cetățeni străini au ajuns în arest

13 ianuarie 2022, ora 12:21
Distribuie:

Reținere în flagrant pe străzile capitalei. Oamenii legii au reținut un bărbat de 42 de ani din Tadjikistan și o femeie de 39 de ani din Ucraina. Cei doi erau în plină „acțiune” - vindeau heroină.

Reținerea a avut loc în centrul Capitalei, în timp ce urmau să se întâlnească cu persoana căreia să-i transmită substanțele narcotice. În momentul reținerii din ghiozdanul femeii a fost ridicat un pachet în care se afla 1 kg heroină.

Ambii fac parte dintr-o grupare criminală internațională, specializată în contrabandă cu heroină și intenționau să creeze o rețea de comercializare a heroinei și în Republica Moldova. Valoarea drogurilor ridicate este de aproximativ 2 400 000 lei, un gram fiind vândut la prețul de 2 400 lei pentru consumatori.

Drogurile au fost transportate pe cale de contrabandă din Federația Rusă.

Până la comercializarea drogurilor, persoana din Tadjikistan închiriase un apartament în capitală, iar ucraineanca era cazată în hotel, după care urmau să meargă după următoarea partidă de droguri.

Ambele persoane au fost reținute pentru 30 de zile.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram